دستورالعمل دستگاه هیتاچی

کد سند:
343
کد یکتا:
146
واحد سازمانی:
بیوشیمی و کروماتوگرافی
فرآیند:
فرآیند کنترل تجهیزات
زمان ویرایش:
1395/01/24
ویرایش کننده:
مدیر ارشد آزمایشگاه
شماره بازنگری:
1.0
ضمیمه - مرجع:
توضیحات:

متن سند:
دستورالعمل اصول نگهداری دستگاه هیتاچی
 
روزانه :

  1. سختی آب مقطر چک شود (بین صفر تا پنج میکرو زیمنس باشد).
  2. ظرف فاضلاب دستگاه خالی گردد.
  3. در هیتاچی 912 مخزن Multi Clean جلوی دستگاه و جایگاه W1 سینی سمپل و جایگاه 32 سینی ریجنت 1و2 از Multi Clean پر گردد.
  4. در هیتاچی 911 ، مخزن جلوی دستگاه و جایگاه W1 سینی سمپل را از محلول Multi Clean پر نمایید.
  5. جایگاه 33 سینی های ریجنت 1و2 را از Hitergent پر کنید.
  6. پس از روشن کردن دستگاه ، برنامه شستشوی روزانه را طبق دستور ذیل اجرا گردد:
دستور جهت 911
Maintenance →(Analyzer. Maintenance)Choose number 1 and Enter → Choose number 1 (Wash)and Enter
دستور جهت 912
Utility Key                 Maintenance                    Wash All                   Perform Item               Start
 

  1. جهت هواگیری دستگاه دستور ذیل اجرا شود :
Utility               Maintenance                  Air Purge                   Perform Item              Start   
  1. دستور Photometric Check .
Utility               Maintenance                  Photometer Check                   Perform Item              Start
  1. دستور Cell Blank .
Utility               Maintenance                  Cell Blank                   Perform Item              Start
( در دستگاه هیتاچی 912 مراحل 6 و 7 و8 و9 به ترتیب به صورت اتوماتیک در برنامه روزانه دستگاه تعریف شده است )

  1. چرخش میکسرها و سطح اب بن ماری چک شود.
  2. خروج آب مقطر از پروب سمپل و ریجنت هنگام شروع کار چک گردد .
هفتگی:
  1.  Cooling دستگاه چک شده و از سرد بودن سطح داخلی سینی ها اطمینان حاصل شود.
  2. اتصالات برقی دستگاه چک و UPS و کابل های متصل به کامپیوتر و مونیتور چک شوند .
 
ماهانه :

  1. فیلترهای آب مقطر در زمان مقرر بازدید و تعویض شود و تاریخ جدید آن نصب گردد ( این کار توسط مسئول مربوطه انجام گردد).
  2. تفلون های سرنگ Reagent و سمپل بازدید شده و از عدم وجود حباب در داخل سرنگ ها اطمینان حاصل شده و همچنین در هنگام کار نباید آب چکه کند .
  3. با قطع نمودن جریان برق به UPS و گرفتن زمان (حداقل یک ساعت ) پس از قطع برق ، UPS چک گردد.
شش ماهه :
  1. تیوپ های نیدل شستشو و تیوپ های سمپل و Reagent بازدید شود و در صورت مشاهده هر گونه آلودگی و تیرگی ، جهت تعویض گزارش گردد.
  2. چاهک های Mixer دستگاه بازدید شده و از بالا آمدن آب مقطر در چاهک اطمینان حاصل شود.
  3. خشک کن کوت ها بازدید شده و در صورت نیاز تعویض گردد (این کار توسط مسئول مربوطه انجام شود).
  4. ز آب مقطر پر و خالی گردد.

 

ادامه دارد ...

فرهیخته آزمایشگاهی گرامی:

با سلام و درود

احتراما با تشکر از بازدید  شما از نسخه دموی نرم افزار استانداردسازی و کنترل کیفیت    NextLab 

معروض میدارد امکان رویت متن کامل مستندات فقط در لینک های زیر میسر است

و دسترسی به متن کامل سایر مستندات فقط در نسخه اصلی امکان پذیر است

دستورالعمل مدیریت پسماندها

دستورالعمل کاربری دستگاه سل کانتر

دستورالعمل روش انجام آزمایش CBC

شرح وظايف کارکنان نظافت، شستشو و استرلیزاسیون

روش اجرانی ممیزی داخلی

دستورالعمل آماده سازي و اطلاع رساني بيماران جهت نمونه گيري صحيح


با سپاس از بذل توجه شما


نرم افزار مستندات، استانداردسازی و کنترل کیفیت نِکست لَب [ www.NextLab.ir ]